Verksted og service også med de små tingene

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

– Mange har ofte en høy terskel for å dra på bilverksted. De lar vær fordi de tenker at det blir så dyrt, sier vår delesjef Kamilla Skyrud.

– Det er viktig at bilen fungerer optimalt slik at du kan være en trygg sjåfør, sier delesjef Kamilla Skyrud på Kongsvinger Auto.

 

Vi kan sjekke frostvæske og peile olje

– Her om dagen kom en mann innom fordi et parklys hadde sluttet å virke. Han ville ikke ordne med det selv og kom med bilen sin inn på verkstedet. Vi skiftet pæra og kunden måtte ut med hele 20 kr. Det trenger ikke koste skjorta selv om bilen må innom verkstedet en tur, forteller delesjef Kamilla Skyrud.

– Vi kan sjekke frostvæsken din og peile oljen, samt hjelpe deg med å finne optimal olje i forhold til din type motor. For oss er dette service. Mange bruker ofte feil olje i forhold til motoren. Så det er viktig å ha god kontroll på bilens oljeforbruk forteller Kamilla.

– Her kan vi ta en gjennomgang med kunden og se på forbruk og finne ut om høyt oljeforbruk skyldes feil olje eller om det er noe annet som er galt med bilen, sier Kamilla.

Merkeverksted vs vanlig bilverksted

– Det er mye kompetanse på mange verksteder. Men vi vil oppfordre kundene til å bruke et merkeverksted for sin bil. Merkeverkstedet har høy kompetanse og de kjenner biltypen din, de kjenner hvilke problemer som kan oppstå med de ulike typene. De er eksperter på å løse problemene for nettopp ditt bilmerke.  Merkeverksteder har også strenge krav til kursing og sender sine ansatte til jevnlig kurs.

Bilhold skal være trygt og enkelt

– Det handler om liv hver gang du setter deg inn i bilen. Det er viktig at bilen fungerer optimalt slik at du kan være en trygg sjåfør. Skippertak kan funke ved husarbeid men aldri når det gjelder bil.
– Følg jevnlige servicer og se til at du har en trygg bil året rundt, avslutter vår delesjef Kamilla Skyrud.

 

Skal vi ta en titt på din bil? Kontakt oss her

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00