Vår nye selger Tommy Myhren-Gusterudmoen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Tommy er nyansatt selger og kunne ikke vært mer fornøyd med sin nye jobb.

-Det er et godt motto når man er selger. Aldri en dårlig dag, sier Tommy Myhren-Gusterudmoen.

Bilinteressert har han alltid vært, selv om jobben som bilselger er av nyere karakter. Noen bevisst plan om å bli bilselger har han dog ikke hatt. Etter videregående var det rett inn i forsvaret og etter hvert inn i Telemarksbataljonen. En liten periode jobbet han administrativt hos Glåmdalen interkommunale renovasjonsselskap før han kom inn på bilsalg hos Taugbøl bil og maskin.

Tommy Myhren-Gusterudmoen
– Jeg liker å snakke med folk, så da er det perfekt å jobbe som bilselger. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Tommy Myhren-Gusterudmoen

 

Ville jobbe hos Kongsvinger Auto

– Jeg hadde hatt et ønske om å jobbe hos Kongsvinger Auto, jeg kjenner til noen av de som jobber der og har alltid syntes at det virker som et bra sted å jobbe på. Det er en god stemning når man er innom der. Nå har jeg ikke rukket å være her så lenge, men arbeidsmiljøet er veldig behagelig sier Tommy, som også har rukket å selge flere biler allerede.

 

 

Nissan i flere generasjoner

– Jeg har på en måte vokst opp hos Nissan, mamma jobbet som kontordame der og jeg var med henne på jobb innimellom når jeg var liten. Jeg syns bil er moro og liker å følge med på det som skjer på markedet. Jeg liker å snakke med folk, så da er det perfekt å jobbe som bilselger. Jeg gleder meg til fortsettelsen, avslutter Tommy Myhren-Gusterudmoen.

Ta kontakt med Tommy på telefon 901 71 205 eller tommy@kongsvingerauto.no

 

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00