Strålende fornøyde ansatte med nye bruktbiler

De har tre ting til felles. De er unge, de har handlet bruktbil hos Kongsvinger Auto, og de er strålende fornøyde med både bil og kjøp. Og de er godt kjent i lokalene på Rasta.

For mens Kamilla Skyrud og Stian Kraft har Nissan- og Opelforhandleren som daglig arbeidssted, er Nina Thorshaug «dattera til Ola» på verkstedet.
– Dette er en flott arbeidsplass, sier Kamilla Skyrud, og får full støtte fra Stian Kraft.
– Vi har veldig godt miljø her. Mye latter og moro, hyggelige og hjelpsomme kolleger, og ikke minst har vi mange og trivelige kunder.

 

Rød eller blå Astra?

Kamilla Skyrud er av den sporty og aktive typen. Hun er liker å ta en treningstur om morgenen før hun drar på jobb. Minst en halv time. Gjerne lenger. Den gamle bilen hennes var overmoden for kondemnering, og hun var på jakt etter frisk og sporty bil som kunne romme henne selv, en aktiv niåring og en Vorsteher som blir 11 år i desember.

– “Det var gamleselgeren vår, Finn, som kom og spurte meg en dag i sommer om jeg ville ha den røde eller den blå. Jeg sa at jeg ville ha den røde, og to timer senere var alle papirene i orden og bilen var min”, sier den unge damen, som til daglig er delesjef på Kongsvinger Auto AS.

Den nye bilen til Kamilla, er en knallrød Opel Astra 2015-modell, godt utstyrt, og med en kvikk bensinmotor på 1,4 liter med turbo. 120 hester og kjempefin, synes Kamilla Skyrud. Og plass nok i massevis.

” Jeg fikk den på en fredag, og da sto det 26.500 på kilometertelleren. Mandagen etter sto det 27.200. Dette er en bil som liker å bli kjørt”!

 

Ut med Volvo, inn med Opel

Stian Kraft fra Vestmarka er mekaniker på tredje året på verkstedet til Kongsvinger Auto AS. Han har naturlig nok ingenting mot å skru på biler, men den gamle Volvoen hadde allerede levd på nåde en stund da den unge mannen i sommer fikk se en olivengrønn Opel Insignia stasjonsvogn ute i bruktbilhallen.

Da han i tillegg fikk vite at bilen var utstyrt med firehjulstrekk, var det ikke lenger noen tvil: Ut med Volvo, inn med Opel. Firehjulstrekk kan nemlig komme godt med en real vinterdag på Vestmarka.

 

– Det var noen solide skritt opp, ja. Volvoen var fin, den, men dette er noe helt annet. En klar oppgradering. Insigniaen er en romslig og flott bil, som i tillegg er skikkelig god å kjøre, sier Stian Kraft, og forteller at den nye bilen hans er utstyrt med en kraftig toliters dieselmotor som yter 163 hestekrefter. Ifølge mekanikeren sparker bilen bra.

– Jeg fikk bilen rett før ferien, så den har vært både i Kristiansand og Fredrikstad i løpet av sommeren.

Se hva vi har av bruktbiler her 

 

Den nye, brukte Corsaen til Nina

Nina Thorshaug fra Sander er glad i Opel Corsa. Hun mener bilen er både søt og lettvint, og et særdeles praktisk ungdomskjøretøy. Men i sommer var det på tide å bytte ut den gamle Corsaen fra 2001.

– “Jeg var ikke i tvil om at jeg ville ha en Corsa igjen. De hadde to pent brukte på Kongsvinger Auto AS, men selv om den andre var litt nyere, så valgte jeg denne oransje 2013-modellen”.

Jeg synes fargen er kjempefin, og bilen har ikke gått mer enn 18.000 kilometer. Bilen er så å si helt strøken, så her føler jeg at jeg har fått mye bil for pengene, sier «dattera til Ola», som ikke legger skjul på at det har sine fordeler å ha en far som jobber på verkstedet der hun har kjøpt bilen.

 

 

– Det er jo veldig lettvint. Jeg har bare gode erfaringer med både Opel og Kongsvinger Auto, smiler den unge damen, som kommer til å bruke den nye Opel Corsaen til og fra jobben på Skarnes og hockeykamper på Kongsvinger. Nina Thorshaug er nemlig en slags klubbfotograf for de talentfulle Knights-gutta.

– Jeg slipper å ta bilen min til bortekampene, for da får jeg vanligvis sitte på med bussen. Men jeg kjørte den nye bilen på ferietur til Kragerø i sommer. Det gikk kjempefint. Flott bil!

 

 

 

 

 

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00