Solør Elektro med 24 varebiler på 13 år

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

– Det er servicen og den gode kundebehandlingen som gjør at vi forblir kunder hos Kongsvinger Auto. Andre bilselgere har forsøkt å hanke oss inn som kunder men vi ønsker ikke å bytte. Finn hos Kongsvinger Auto er en kjernekar, sier Bjørn Sæbuseter hos Solør Elektro.

Solør Elektro med 3 nye Opel Vivaro Varebiler
I mars hentet Solør ut tre nye Opel Vivaro biler. Dette er den tredje ”runden” med Vivaro for Solør Elektro

24 varebiler på 13 år

Det Åsnes baserte firmaet  Solør Elektro har helt siden de ble stiftet i 2004 vært kunder hos Kongsvinger Auto. I løpet av de 13 årene siden oppstart har de hentet ut til sammen 24 varebiler på 7 mann.

-Noen vil nok si at Kongsvinger Auto ligger litt langt unna, men den servicen vi får når vi trenger det er helt uvurderlig. Da gjør det ingenting at de ligger et lite stykke unna. Vi jobber på Østlandet, primært Våler, Åsnes og Grue så en tur til Kongsvinger  er ikke lange veien, sier Bjørn.

Man kan ofte føle seg litt lurt i mange bilforretninger, men den følelsen har vi aldri fått eller opplevd med Kongsvinger Auto. Så lenge vi er så fornøyd, ser vi ingen grunn til å bytte eller endre på en avtale som passer vårt behov.

Opel Vivaro er god og romslig

Tidligere leaset bedriften bilmodellen Opel Combo. Den syns de ble litt liten i forhold til behovet, så de gikk over til en Opel Vivaro.

– I forrige uke hentet vi ut tre nye Opel Vivaro biler. Dette blir den tredje ”runden” med Vivaro. Den har god og romslig plass bak i kassa og vi får plass til alt vi trenger å ha med av verktøy og kabler.

Innvendig bilde av Opel Vivaro
Slik kan en Opel Vivaro se ut innvendig

Leasingavtale

– Vi har valgt å kjøre en leasingavtale, det har vært det mest gunstige for oss. Det er enkelt, og trygt og fordelen med det er at bilene slipper å bli stående. Skulle det være noe med en av bilene, er det aldri noe problem, Kongsvinger Auto har alltid en løsning, forteller Bjørn.

Rett og slett kjempefornøyd

Det er et gammelt ordtak som sier ”Er det ikke ødelagt, så trenger man ikke fikse det”:

-Man kan ofte føle seg litt lurt i mange bilforretninger, men den følelsen har vi aldri fått eller opplevd med Kongsvinger Auto. Så lenge vi er så fornøyd, ser vi ingen grunn til å bytte eller endre på en avtale som passer vårt behov. Vi er rett og slett kjempefornøyd, avslutter Bjørn Sæbuseter I Solør Elektro.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00