Opel Insignia – må oppleves

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Anders Wangen kan mye om bil – spesielt Opel og Nissan. På hedersplassen hos Kongsvinger Auto står nå nye Opel Insignia utstilt. I nye Insignia får du en stor, flott premiumbil med unikt design og fantastisk gode kjøreegenskaper. – Og prisen, den er meget god, sier Wangen.

 

Nye Opel Insignia er en tysk premieumbil til en pris de fleste syntes er både fornuftig og ok å betale, for en bil av denne størrelsen. Bilen er faktisk toppspekket med utstyr.

Når en bil er toppspekket får du en god del ekstra utstyr som ikke er standard. Det du får på nye Opel Insignia er blant annet det beste av lys som finnes på markedet, LED Matrix, skinnstoler med veldig bra reguleringsmuligheter, oppvarmet ratt og adaptiv cruise control.  Med adaptiv cruise control vil bilen følge den som ligger foran deg i køen. Du får også ryggekamera, parkeringssensorer og navigasjon for å nevne noe i tillegg. Du får altså utrolig mye for pengene om du velger denne modellen.

Så det du sier er at om du velger denne bilen så sparer du penger i forhold til konkurrentene? Ja, det kan du godt si.

Det beste kjøpet

Opel Insignia Premium kan du både se og prøvekjøre hos oss nå. Bilen er toppspekket som standard og har i tillegg noen tilvalg på toppen.  Med andre ord er dette en bil som minner litt om andre tyske premiumbiler, men som ligger vesentlig lavere i pris. Du må fort betale 2-300.000 mer for en tilsvarende utstyrt modell fra andre merker.

Hvis du skal nevne tre ting om hvorfor man bør sjekke ut Insignia – hva vil du velge da?

Meget flott design, masse utstyr og nydelig kjøreopplevelse.

Selger godt og får toppkarakter

Nye Opel Insignia har ikke vært lenge på markedet, men vi har allerede solgt 10 biler, hvorav fire er levert og kjører rundt i Glåmdalsdistriktet, sier Wangen. – Tilbakemeldingene fra de som nå kjører bilen er at de er fantastisk godt fornøyd med kjøpet.

Kom innom og prøvekjør en Insignia

Du har også en bil tilgjengelig for prøvekjøring – hva sier de som har vært ute og prøvekjørt? – Uten unntak er alle som har prøvekjørt blitt svært begeistret. Spesielt artig er det når de som ikke er de typiske Opel-kundene, men kjører andre tyske anerkjente premiumbiler, kommer tilbake og sier at dette var interessant og noe de vil vurdere.

Opel Insignia leveres i flere varianter, sier Wangen, Grand Sport, Sports Tourer og Country Tourer.

 

 

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00