Opel Astra – komfortabel firmabil

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Stian Eriksen var på utkikk etter en ny firmabil. Men en utfordring var å finne en med god plass og som gav en komfortabel sittestilling. Løsningen ble Opel Astra Sports Tourer.

Firmabil
– Jeg jobber som salgskonsulent i Hellanor. Jeg har hele Glåmdalsdistriktet som arbeidsfelt, da blir det ofte mange timer i bil og jeg er avhengig av å kjøre en bil jeg trives med, sier Stian Eriksen som byttet firmabil for snart et halvt år siden.

Firmabil med god plass

– Med min høyde på 1.92 er det ikke enkelt å finne en bil som har plass nok og som er komfortabel nok for mange timer i bil. Kongsvinger Auto hadde nettopp fått inn den nye Opel Astraen. Daglig leder, Anders Wangen, mente at den ville være et godt valg for meg, forteller Stian og legger til at også Anders var spent på hvordan bilen passet for en som var så lang.

Mye bra utstyr og fornuftig pris

– Bil er en av hovedinteressene mine. Før jeg ble selger i Hellanor jobbet jeg som bilmekaniker i 15 år. Så bil er noe jeg føler jeg har god greie på, sier Stian. Stian beskriver Astraen som en god bil med mye utstyr. Den får skryt for stor skjerm i forhold til navigasjon og multimedia og den støyer lite.

Bil er en av hovedinteressene mine. Før jeg ble selger i Hellanor jobbet jeg som bilmekaniker i 15 år. Så bil er noe jeg føler jeg har god greie på.

Brukes også privat

Det er ikke bare i jobbsammenheng Stian bruker bilen, den kjøres også privat.

-Jeg har to barn og astraen har god plass til alt vi trenger. Et stort pluss for at den har varmeseter i baksetet. Skinnseter er ofte kaldt når man først setter seg inn i bilen en tidlig vintermorgen, så setevarme også i baksete er en veldig fin funksjon forteller Stian.

Opel Astra ble kåret til årets bil i 2016 og så langt er Stian Eriksen enig i alt det positive som er blitt sagt om den.

Det er rett og slett en knallgod bil med mye bra utstyr og fornuftig pris

Vil du også teste en romslig og god firmabil?

Ta kontakt med oss på post@kongsvingerauto.no eller 62 88 80 60

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00