Opel Ampera-e, elbilen alle snakker om

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

– Opel Ampera-e er elbilen alle snakker om nå. Bilen innfrir forventningene til fulle, sier en stolt sjef på Kongsvinger Auto, Anders Wangen.
Og snart ser du den på veiene rundt Kongsvinger, Skarnes, Skotterud og i Solør.

 

Her er elbilen alle snakker om, Opel Ampera-e. I fargene Glory Red og Electric Blue.

Etter at bilen ble vist på bilutstillingen i Paris i september i fjor beskrev mange medier bilen nærmest som en revolusjon. Som ville endre bilbransjen. Og etter at norsk presse fikk prøvekjøre bilen i San Francisco nå i februar, er en samstemt presse fulle av lovord.

Nettavisen skriver Opel Ampera-e innfrir til fulle

TV2 gir terningkast 6!

Verdt ventetiden skriver Bil Norge

 

Ampera-e også i Glomdalsdistriktet

Vi har solgt mange Ampera- e modeller hittil. Og de første bilene vil rulle i vårt distrikt fra juni, sier Anders Wangen, daglig leder hos Kongsvinger Auto.

– Opel Ampera-e er en elbil med en overlegen rekkevidde til en pris, levert på Kongsvinger, til rett over 300.000. Det er rett og slett fantastisk mye rekkevidde og bil for pengene. Frem til nå er Tesla den eneste bilen på markedet som har hatt god nok rekkevidde, men på grunn av sin høye pris er ikke Tesla en bil for hvermannsen. Men det er Ampera-e sier Wangen,

Tiden da en elektrisk bil bare var egnet til korte turer er historie! Ampera-e vil få en rekkevidde på hele 520 kilometer, Sier Anders Wangen

Opel Ampera-e er en elbil med en overlegen rekkevidde til en pris, levert på Kongsvinger, til rett over 300.000. Det er rett og slett fantastisk mye rekkevidde og bil for pengene. Frem til nå er Tesla den eneste bilen på markedet som har hatt god nok rekkevidde, men på grunn av sin høye pris er ikke Tesla en bil for hvermannsen. Men det er Ampera-e

 

I fjor høst gikk informasjonssjef Stein Pettersen i Opel ut og sa at forhåndssalget på Opel Ampera-e har vært skyhøyt. Og i februar kunne han fortelle at over 3.700 nordmenn har allerede bestilt bilen. Det sies at 200 nye bestillinger kommer ukentlig inn til importøren.

 

Sindige Glomdøler bestiller Ampera-e

Opel har for mange vært et traust merke. På landsbasis selger Opel rundt 4-5000 biler i året, så med et firesifret forhåndssalg av Ampera-e vil modellen få en god posisjon i det norske markedet. Anders Wangen forteller at også mange Glomdøler har bestilt bilen. Men regner med at mange flere vil få opp øynene for bilen når den kan prøvekjøres.

– Vi tror at mange kanskje sitter på gjerdet ennå. Men det er det ingen grunn til. Denne bilen er fantastisk! Men når de får sett og prøvekjørt bilen, ønsker nok flere å bestille. Men da har du bilen i 2018, forteller Wangen.

Ampera-e snart på Kongsvinger

– Vi venter på å få bekreftet når vi kan vise frem Ampera-e i butikken vår. Det kommer til å bli moro, avslutter Wangern

Ampera-e snart på Kongsvinger, Skarnes, Skotterud og i Solør, Sier en stolt sjef på Kongsvinger Auto. Anders Wangen
Snart er denne bilen å se på Kongsvinger, Skarnes, Skotterud og i Solør, sier en stolt sjef på Kongsvinger Auto, Anders Wangen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi tror at mange kanskje sitter på gjerdet ennå. Men det er det ingen grunn til. Denne bilen er fantastisk! Men når de får sett og prøvekjørt bilen, ønsker nok flere å bestille.

Her er hva du får hvis du bestiller Opel Ampera-e:

Opel Ampera-e vil i Norge tilbys i én velutstyrt utgave: Opel Ampera-e PREMIUM.

I tillegg til klassens største batteri på 60 kWt som gir over 500 kilometer rekkevidde (iht. dagens Europeiske standard NEDC), med plass til fem personer, får du standardutstyr som 17-tommers lettmetallfelger, oppvarmet skinnratt, elektronisk klimaanlegg, regnsensor, Opel OnStar og mye mer.

Alt dette utstyret er selvsagt inkludert i bilens pris – som er 299 900,- kroner.

Som tilleggsutstyr, har vi dessuten to meget attraktive utstyrspakker: Komfortpakke, kr. 12.900,- kroner med bl.a. perforerte skinnseter og Bose® lydanlegg, og Førerassistentpakke kr. 16.900,- kroner med bl.a. trafikkskiltgjenkjenning, ryggekamera og avansert lukeparkeringsassistent med automatisk styring.

Her kan du bygge din egen bil!

Send oss e-post om du har spørsmål: post@kongsvingerauto.no
Eller ring oss +47 62 88 80 60 for en elektrisk prat !

 

 

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00