Opel 5+ Service – for din Opel over 5 år

Biler liker regelmessig vedlikehold og pleie, sier kundemottaker Iver Kojedahl. Samtidig er det en forutsetning for å opprettholde god driftssikkerhet og ikke minst det viktige sikkerhetsaspektet. Derfor anbefaler vi vår Opel 5+ Service for biler over 5 år. Går du for Opel 5+ Service gir vi deg 20 % rabatt på jobb og deler.

Har du en Opel som er fem år eller eldre har Opel utviklet et helt spesielt vedlikeholdsprogram. Med Opel 5+ Service garanterer vi at du alltid får utført service av våre best kvalifiserte teknikere. Og selvfølgelig bruker vi alltid Opels originaldeler dersom det er deler som må skiftes.

Opel 5+ Service for biler eldre enn 5 år

Opel 5+ Service er et vedlikeholdsprogram spesielt utviklet for Opel-modeller som er eldre enn 5 år. – Både vi og Opel setter økonomi og driftssikkerhet i fokus, sier Iver. I tillegg inngår en grundig sjekk (eVHC) som vi utfører gratis når du har bilen din på en Opel 5+ Service. Dette betyr trygghet for deg som Opel-kunde og du får en god teknisk tilstandsrapport for din bil.

Prisløfte

Som Opel-autorisert verksted er det vi som kjenner delene på din Opel aller best. Opel har også i sitt prisløfte at vi alltid vil gjøre samme jobb til samme pris dersom du skulle ha fått et billigere skriftlig tilbud fra andre.

Vi vet nøyaktig hva som er viktig å sjekke på din Opel og hvilke feil som kan oppstå. La derfor ikke hvem som helst foreta service på din bil. Den beste måten du tar vare på bilen din på er å bruke et autorisert merkeverksted.

Det er kun Opel-autoriserte verksteder som kan gi deg Opel 5+ Service.

Opel 5+ Service gir deg:

  • Økonomisk servicealternativ for biler eldre enn 5 år
  • Konkurransedyktige priser
  • Originale Opel-deler med garanti
  • Utført av de som kjenner bilen din best.

Din Opel – 10 000 deler

Visste du forresten at en Opel er bygd opp av over 10 000 deler? Alle delene er like viktige for at du skal ha et økonomisk og problemfritt bilhold, med topp driftssikkerhet, sier Iver. Derfor anbefaler vi deg på følge vedlikeholdsprogrammet Opel 5+ når serviceavtalen for din nye Opel går ut.

Ta kontakt med oss for din Opel 5+ Service her