Nå får du Ampera-e raskt

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Av alle el-biler er Opel Ampera-e blitt min favorittbil, sier Finn Ruud. Vi kan levere Ampera-e på løpende bånd fremover. Og er du rask, kan du få markedets beste el-bil fort. Vi har to for rask levering.

I løpet av sommeren har vi levert ut flere Ampera-e til fornøyde kunder. Så sent som i forrige uke leverte vi ut to i den spreke blå biler. Den ene til kunde på Skarnes, den andre til kunde på Kongsvinger. De har ikke ventet lenge på sine biler.

Ta kontakt så sjekker vi hvor raskt du kan få din Ampera-e.

Opel Ampera-e er en populær el-bil som mange spør etter. – Det skjønner jeg godt, sier Finn. Den har et flott design og en imponerende rekkevidde på hele 423 km (WLTP). Og de lave driftskostnadene gjør dette til den perfekte bil i hverdagen.

Salgssjef Finn Ruud.

Ingen Ampera-e-eiere har rekkeviddeangst

Med Ampera-e trenger du ikke lenger bekymre deg for rekkevidde. Takket være batteriets helt spesielle egenskaper, kan du stole på at den kjører de oppgitte 423 km (WLTP) og vel så det. Det kraftige batteriet på 60 kWt består av 288 litium-ion celler. I en Opel Ampera-e får du en bil med hele har 204 hk og 360 Nm dreiemoment.

Har det «lille ekstra»

I en fullutstyrt Ampera-e får du utstyr som skinnseter, oppvarmet ratt og stereoanlegg fra Bose, i tillegg til aktive førerassistentprogrammer som parkeringsassistent, aktiv filholderassistent, blindsonevarsling, ryggekamera med varsling for trafikk fra siden, og aktiv nødbrems som også oppdager og reagerer på fotgjengere.

Her kan du lese hva vi sa om Opel Ampera-e tidligere i år. 

Mye spare på å kjøre el-bil

Det er billig å kjøre el-bil, det er det ingen tvil om. Det er nettopp det som er motivasjonen for de fleste når de velger seg el-bil. For en som pendler vil en kjøretur til og Oslo koste bare 35-40 kroner i strømpenger. Mange har også gratis ladetilbud på jobben – da koster bilturen deg bare 15-20 kroner daglig.

Med Ampera-e blir du lagt merke til

Vi har mange svært godt fornøyde Ampera-e kunder i distriktet, fra de første som fikk sin bil for et par år siden til de som nettopp har fått sin drømmebil. De som har kjørt sine et par års kan ikke få fullrost bilen.

El-bil er tingen når man f.eks pendler daglig til Oslo.

«Min Opel Ampera-e er sprek så det holder» – det sa en av våre kunder i et intervju i fjor. På spørsmålet om hvorfor han valgte el-bil, når han allerede hadde en god firehjulstrekker kom svaret kjapt:

«– Det var en kombinasjon av flere ting. Den er først og fremst driftsøkonomisk, så kostnadene blir mye lavere for meg som pendler. Og du verden, så behagelig den er å kjøre da gitt! Og sprek så det holder!»

– Helt enig, sier Finn – denne el-bilen har alt en kan drømme om. Den har definitivt utseende med seg, driftssikker og skikkelig sprek. Den tar deg fra 0-100 km/t på bare 7,3 sekunder.

Kontakt oss gjerne om du er nysgjerrig på Ampera-e.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00