Mitt første blogginnlegg

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

 

Hei – jeg er Kim André Fremming, daglig leder hos Kongsvinger Auto. I dag skal jeg begynne med noe jeg aldri har gjort før – jeg skal blogge. Akkurat nå er jeg opptatt av alle de store bilnyhetene som venter oss fremover. 

Akkurat nå er jeg opptatt av alle de store bilnyhetene som venter oss fremover.

Det er jo den kjente bilmessa i Frankfurt i disse dager! Det er her ALLE slipper sine nyheter og «the place to be» for en bilentusiast. For oss,  som Opel- og Nissanforhandler (stolt sådan), er det viktig å merke seg at mange kommer med spennende nyheter, i hvert fall nå som valget gikk som det gikk 😉

For å begynne med våre egne nyheter venter Nye Opel Corsa-E og Nye Opel GrandlandX Hybrid4, som skal supplere vårt elektriske sortiment. Fra før har vi  fantastiske Opel Ampera-E, og med disse to tilskuddene skor vi oss godt for fremtiden.

Nyhetene fra de andre står også i kø. Volkswagen slipper sin ID. 3, Honda kommer med sin Honda e og BMW viser sin Mini Cooper SE. Det er mye «e» og det er «e» som er hovedfokuset for mange (om ikke de fleste) akkurat nå.

For de med de store tunge EL-SUVene så viser Porsche frem sin nye Taycan, som for meg ser ut til å bli en helt hinsides feit bil! Mercedes presenterer sin «folkefrakter» EQV som er en ny bil i EQ serien til Mercedes.

Bakoverlente? – Nei, langt i fra 🙂

Med bilmessa godt i gang er det jo for oss forhandlere å lene seg tilbake å vente på alt som kommer.

Nei, selvfølgelig gjør vi ikke det. I dagens bilmarked er det som med alt annet, man må yte det lille ekstra. Det lille ekstra legger jeg i bollen til kundeservice. Måten kundene blir tatt vare på og behandlet er alfa omega!

Dette var den første bloggen fra meg, og det kommer til å komme flere, så følg med!

Kim André Fremming, daglig leder Kongsvinger Auto

 

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00