Let there be light!!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

 

Nye biler i dag er proppfulle av sikkerhetssystemer. Sikkerhetssystemene har mange «cathcy» navn som høres ekstremt bra ut… Men hva inneholder det?

For oss mennesker blir sikkerhet viktigere og viktigere. Kjøreassistent, filvarsling, blindsonevarsling, active safety break, osv osv…Det er utrolig mye å forholde seg, men som også er til gode for fører og passasjer.

Prøvekjørte Opel Corsa

I helgen tok jeg min første prøvetur med splitter nye Opel Corsa. En småbil, ja, men med samboer og to barn satte vi kursen mot Karlstad. Ja jeg vet, det var Norges største Reunion, men uten barnevakt så bestemte vi oss for en utflukt.

Alle som kjenner meg vet at jeg er hockeyinteressert og har spilt hockey i mange år. Jeg har to gutter og samboer som også er hockeyinteressert. Miljøskadd? Absolutt 🙂

Vi reiste til Karlstad på hockeykamp og klokka ble ca 20.30 før vi satte kursen hjemover til Kongsvinger igjen. Mørkt, tåkete og dårlig belysning var forholdene som møtte oss. Den helt nye Opel Corsa, en småbil med mye utstyr ga meg en opplevelse jeg nesten aldri har vært borti.

Opel Corsa med imponerende lysteknologi

Lysteknologien som denne bilen kunne vise oss var noe av det bedre jeg har vært med på. Jeg har i noen år jobbet med Mercedes Benz og vært så heldig å få oppleve E-Klasse og dens lyssystemer. E-Klasse har et lyssystem som er «out of this world», men Opel Corsa imponerte meg stort.

Jeg kjørte med full-lys i trafikk og det automatiske systemet regulerte slik at jeg ikke blendet bilene foran, men lyste opp i grøftekantene og skogen. For de som vet hvordan forholdene mellom Karlstad og Kongsvinger er, så vet de hva jeg mener. For de som ikke vet, så er det mørkt, mørkt og mørkt.

Sprek som få

Opel Corsa er en sterk bil i småbilsegmentet. Masse utstyr, god bagasjeplass, sprek motor, sømløs automat og sikkerhetssystemer som gjør at du føler deg tryggere på veien.

Som de fleste her i Norge så vet jo jeg at det kommer en elektrisk utgave av Opel Corsa. For dere som ikke klarer å vente, så står bensin utgaven her hos oss nå – klar til prøvekjøring.

Selv om jeg på ingen måte er noen biltester så vil jeg anbefale alle som er nysgjerrig til å ta en tur til oss. Bilen oppfyller alle våre krav. Vi er ganske sikre på at de oppfyller dine også 🙂 Vi inviterer herved til en prøvekjøring 🙂

 

Kim André Fremming, daglig leder Kongsvinger Auto.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00