Korona, kronekurs, prisøkning og usikkerhet… Hva vil ting koste fremover?

Korona-krisen har påvirket oss alle og vår sterke økonomi har fått «prøve seg». Vår stolte norske krone er svakere enn noen gang som igjen vil gi oss en generell prisøkning over hele fjøla. For de fleste er det kanskje en nyere bruktbil som er mest interessant akkurat nå?

Leder i bilbransjeforeningen Hedmark og daglig leder ved Ford Sulland Kongsvinger, Reidar Bekken, var ute i lokalavisen med en oppfordring som jeg tror de fleste involverte er enig i.  Han oppfordrer oss alle til å bruke verkstedene, ta service på bilen, bytte bil og sørge for at man holder hjulene i gang under korona-krisen der det er mulig.

Les hele saken “Bilbransjen med varsku i disse koronakrise-tider: – Ta service og bytt bilen som vanlig” i Glåmdalen her.

Lytter ekstra nøye til Bekken

Jeg husker Reidar fra da pappa hadde Mondeoen sin på verksted da jeg var mindre, og jeg relaterer navnet Reidar Bekken med bil. Reidar har mange års erfaring og for en «junior» som meg så leser jeg og hører litt ekstra nøye da Reidar deler sine meninger.

Jeg har også vært ute å «manet til kamp» og oppfordret lokalbefolkningen til å stå opp for det lokale næringslivet. Ref tidligere blogginnlegg.

I artikkelen i Glåmdalen er overskriften «Ta service og bytt bilen som vanlig». For de aller fleste er i hvert fall det første naturlig. Å vedlikeholde bilen sin øker levetiden og sikrer forbrukeren at man har en trygg og driftssikker bil. Jeg vil også si meg enig med Reidar i at man skal bytte bilen som vanlig. Men, for å være helt ærlig så tror jeg at spesielt «ny» bilen (som det kalles) kan være noe av det folk kanskje utsetter hvis dette fortsetter.

Akkurat nå er det kanskje en nyere bruktbil som er mest interessant

Den svake kronen vil gjøre alle nye biler til Norge dyrere. Ingen forskjell. ALT vil øke i pris. Så hva gjør man da hvis man har behov for å bytte bil eller kanskje man har behov for en bil til i familien? Skal man vente til alt er over?? Sånn er jo ikke vi satt sammen. Skal vi ha noe så skal vi helst ha det «i går» er det ikke slik?

Heldigvis finnes internett og brukte biler. Har man behov for bil i disse dager som jeg vil tro noen har, så er det brukte biler som gjelder.

Jeg har lyst til å vise deg hva vi har av brukte biler akkurat nå – du ser de her, på finn.no.

Det er brukte biler med nybilgaranti, lav kilometer og god tilstand som kanskje nå er det beste kjøpet man kan gjøre?

Erik Arnesen Bryn i Oslo hadde en kjempegod sak forrige uke med hvilke fordeler man har ved å kjøpe bruktbil hos forhandler. Den saken kan du lese her.

Det er jo her man skiller seg ut. Det er reklamasjonsretten, det er garantiene og det er tryggheten du som kunde har ved kjøp av bil hos merkeforhandler! Husk det!

Bilbyen Kongsvinger

På Kongsvinger er stort sett alle bilmerker representert og byen har mange kunnskapsrike og flinke bilselgere. Uansett hvilken MERKEforhandler du reiser til på Kongsvinger, vil du få en god opplevelse. Vi håper selvfølgelig at du kommer til oss på Kongsvinger Auto når du ønsker å diskutere bil. Vi er, som du sikkert allerede vet, stolt forhandler av Nissan og Opel.

Et lite innstikk til Erik Arnesen Bryn`s blogg så vil jeg påpeke at de glemte et punkt, så jeg legger det på som punkt nr 12.

Nr.12 – Trenger/ønsker du en bil som vi per nå ikke har hos oss? Vi skaffer det DU vil ha!

I hvert fall hos oss 😉

 

Kim André Fremming, daglig leder Kongsvinger Auto.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00