Kjempetilbud på elektrisk Corsa

 -Det er ikke uten grunn at Opel Corsa er kåret til det beste bilkjøpet i Europa. Dette er rett og slett en fantastisk liten familiebil som vi nå selger til svært reduserte priser. Vi har to leveringsklare biler, så det gjelder å være rask.

 Det sier Opelansvarlig Ole Jørgen Nordtorpet hos Kongsvinger Auto, som i disse dager skal selge to flotte eksemplarer av den elektriske Corsaen til sterkt rabatterte priser.

– Dette er rett og slett kjempetilbud. Her er det bare å løpe og kjøpe, smiler Nordtorpet.

Årets beste kjøp

Det er tyske Autobest som i fjor kåret Opel Corsa-e til «Årets beste kjøp» i Europa. Den uavhengige organisasjonen består av motorjournalister fra 31 land. Autobest-tittelen deles ut etter at juryen nøye har vurdert og testet bilene. Det deles ut poeng i flere kategorier, blant annet design, kjøreegenskaper, komfort, forbruk, ny teknologi og tilgang på deler og service. For å vinne tittelen «Europas beste bilkjøp», må startprisen for nasjonale avgifter være under 20 000 Euro. Det er for øvrig tredje gang Opel Corsa vinner denne prestisjetunge kåringen. Publikumsfavoritten vant både i 2007, 2015 og nå i fjor. Dette har vært en svært viktig modell for Opel gjennom mange år, og står nå helt sentralt på Opels vei mot å elektrifisere alle modeller innen 2024.

Et røverkjøp

Ifølge Ole Jørgen Nordtorpet er Opel Corsa utpreget lekne og kjøreglade biler. Dessuten er de godt utstyrt og romslig nok til alle daglige gjøremål for en liten familie. Det er heller ingen ting å si på rekkevidde og ladehastighet. Bilen kan nå opptil 330 kilometer før den må lades, og med hurtiglading tar det bare en halv time å fylle opp batteriet til 80 prosent. Det er mer enn tilstrekkelig for de aller fleste praktiske formål. Dette vet Nordtorpet godt. Den ene Corsaen han nå skal selge er nemlig den demonstrasjonsbilen han selv har kjørt daglig den siste tiden. Han synes bilen rett og slett er «råtøff».

– Denne bilen har bare gått 3.450 kilometer og har massevis av utstyr. Blant annet har den deilige, komfortable skinnseter. Dette er et røverkjøp til bare 289.000 kroner.

Førstemann til mølla for utstillings-Corsaen

Kongsvinger Auto venter storinnrykk av nye biler i tiden som kommer, og Ole Jørgen Nordtorpet må rydde plass til alle nyhetene. Derfor lar han også utstillings-Corsaen går med et solid prisavslag. Denne bilen har den nydelige, blå «Voltaic metallic»-fergen, og er enda bedre utstyrt enn demonstrasjonsbilen.

– Denne bilen kan bli din for bare 299.000 kroner. Det er vanvittig billig, for med unntak av skinnseter, har den omtrent alt som finnes av ektrautstyr, sier Nordtorpet, som råder interesserte til å tenke seg om raskt.

– Vi har bare en Opel e-Corsa til denne prisen, så her er det førstemann til mølla.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00