Kim André Fremming i ny kapteinsrolle

Da tidligere ishockey-spiller Kim André Fremming satte seg i daglig-leder-stolen på Kongsvinger Auto, tenkte han at dette kommer til å bli den perfekte kapteins-rollen. – Laginnsats er like viktig i jobbsammenheng som ute på idrettsarenaen, sier Kim André.

– Jeg gleder meg til å bruke min som erfaring som lagkaptein også i jobbsammenheng, sier Kim André. Det er mange likhetstrekk i de to rollene daglig leder og lagkaptein. – Det handler om at vi alle drar i samme retning og jobber mot samme mål. For å lykkes med det vil jeg som leder være:

  • Inkluderende
  • Tydelig
  • Tilgjengelig
  • Profesjonell

Kjenner bilmarkedet godt

Etter bortimot 4 år som selger i bilbransjen er han godt kjent i markedet og vet hva kundene ser etter når de skal handle bil. Flinke, dedikerte og serviceinnstilte ansatte kommer bare til å bli viktigere og viktigere fremover, sier Kim André. Foruten de anerkjente merkene Nissan og Opel skal Kongsvinger Auto fortsatt kjennetegnes av faglig dyktighet og gi den beste service’en, sier Kim Andre.

Den røde tråden

Bilkjøperne blir mer og mer kvalitetsbevisste og vi som selgere må forstå hver enkelt kundes behov og levere det de ønsker. Det vet jeg ligger som en rød tråd i alt som gjøres på Kongsvinger Auto. Den røde tråden vil jeg være med på å forsterke og videreutvikle. I denne bransjen blir man aldri utlært og jeg vil gå i bresjen for at vi skal strekke oss enda litt lenger for at kundene får nettopp det de ønsker seg av bilen.

Mandag – den beste dagen

-Jeg gleder meg til å gå på jobb hver mandag. Med mange flinke, erfarne og humørfylte folk rundt meg er det enkelt. Her skal det være lov å ha det gøy på jobb.

Å få lede et team med dyktige selgere og mekanikere var noe jeg satte meg som mål fra jeg søkte min første bilselgerjobb her i by’n, sier Kim André. At den muligheten skulle komme etter bare 4 år så jeg imidlertid ikke da. Men, jeg liker å utfordre meg selv og griper mulighetene når de dukker opp.

Kongsvinger Auto’s DNA: Stolte medarbeidere

Kongsvinger Auto, har en stor andel av markedet i Kongsvinger-regionen. De ansatte er erfarne, dedikerte og gode merkevarebyggere. De viser tydelig at de er stolte av merkene vi forhandler. Det er noe også kundene legger merker til. Det la jeg fort merke til da jeg begynte.

Mottagelsen

Jeg vil også fremheve den gode mottakelsen jeg har fått av de ansatte. Her er det god stemning og tro på at også 2019 også skal bli et knallår for Kongsvinger Auto. Alle er inneforstått med at både vi, og bransjen for øvrig, står overfor et år med knallhard jobbing. Endringene skjer raskt og vi er forberedt på å tilpasse oss måned for måned.

Hockey-spilleren og hockey-pappa’n

Mange kjenner kanskje Kim André best fra han var aktiv og profilert som ishockey-spiller i Bergen, Trondheim og Kongsvinger, eller i forbindelse med sitt brennende engasjement i hockey-skolen. Han er både leder for og trener i hockeyskolen, som i år teller 63 barn mellom 4 og 8 år. – Det er fantastisk moro å se den store interessen det er for ishockey i Kongsvinger.

Å få lov til å være med å inspirere, trene og dele mine hockeyerfaringer for barn i denne aldersgruppen, gir meg masse glede og energi.

Tok med samboer til Bergen, Trondheim og Kongsvinger

Ishockey-karrieren tok for alvor fart da han i 2011 tok med seg samboeren Tine-Mari til Bergen og spilte sesongen der. 2012-sesongen spilte han i Trondheim. Han og samboeren Tine-Mari var med andre ord på flyttefot ofte.

Kimma
I ishockey-miljøet kalles Kim André bare Kimma.

Det er noen øyeblikk jeg gjerne tar frem når det spørres om ishockeykarrieren. Det er:

  • Uttaket til U18 landslaget
  • Da jeg ble hentet til Rosenborg
  • Opprykket til GET-ligaen med Knighs
  • Åpningskampen i den nye ishallen

En ekte hockey-familie, og stolt av guttene sine

Da eldstegutten Noah ble født i Trondheim i 2012 begynte vi å savne nærheten til nærmeste familie og venner. Dessuten hadde jeg lyst til å satse sammen med Knights for opprykk til GET-ligaen. Det var jo i Kongsvinger hockeykarrieren startet, og det var flott å kunne avslutte den her også. Det gjorde at vi valgte å flytte hjem til Kongsvinger i 2013, og gutt nummer to – Luca, ble født i 2014.

At begge gutta også er blitt hockey-gutter er kanskje ikke så rart, avslutter Kim André Fremming.