Kamilla styrer delelageret fra hjemmekontor

Kamilla Skyrud er delesjef hos oss på Kongsvinger Auto, og sitter til daglig i skranken i kundemottaket. Nå, i disse Korona-tider jobber hun fra hjemmekontor. – Jeg er like tilgjengelig herfra som fra skranken på kundemottaket sier Kamilla.

Det er to grunner til at Kamilla nå styrer delelageret fra hjemmekontor. For det første er det oppfordringen fra FHI om at alle som har mulighet for det jobber fra hjemmekontor. For det andre har hun en sønn som går på barneskole som hun nå også må være lærer for.

Bruker telefon og e-post

Den største forskjellen for meg akkurat nå er at jeg må snakke med gutta på verkstedet over telefon og e-post. Vi har en dyktig lærling som får beskjed om de eventuelle delesalgene og ordner med bestillingen og plukking av varer videre, forteller Kamilla. Hovedoppgaven min nå er å svare på alle innkomne telefoner og e-poster.

Kontakten med kundene er vanligvis over telefon og e-post uansett, så kundene merker ingen forskjell. Kun de som kommer inn for å levere bilene sine til verkstedtime. Når jeg har hjemmekontor er det Ståle Østgård som tar imot kundene der.

Full oversikt over verkstedtimer og delelager hjemmefra

Jeg jobber egentlig helt som vanlig med å ringe opp kunder for å informere om at det snart er tid for service eller EU-kontroll, bestille deler osv. Jeg har full oversikt på dataen når det kommer til tilgjengelige timer på verkstedet, har systemer som viser hva vi trenger og hvilke deler som er tilgjengelig etc.

Det er også en del henvendelser som jeg ekspederer videre til de som er på verkstedet, sier Kamilla.

På Kongsvinger Auto har iverksatt gode ekstrarutiner for å redusere smittefaren. Det er viktig for oss å vise at vi tar ansvar og at du fortsatt kan levere din bil trygt hos oss. Vi benytter hansker, rengjør håndtak, ratt og girspak for så å sette trekk over de nevnte områder. Håndvask, desinfisering og god hygiene er høyt prioritert hos oss i denne perioden.

Har du noen spørsmål til oss så er vi tilgjengelig både på telefon 62 88 80 60, e-post og du kan også kontakte oss via Facebook.

For oss er det viktig å være her for de som trenger oss for å ha en trygg bil å kjøre i, avslutter Kamilla.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00