Handletur mens bilen er på service

Hans Morten Hansen er pensjonert brannmann og bor i Oslo. Likevel velger han å handle bilene sine hos Kongsvinger Auto.

– Jeg har vel vært kunde her i over 35 år, siden midt på åttitallet en gang. Så alt i alt har jeg vel kjøpt i hvert fall ti biler fra Kongsvinger Auto. Jeg har hatt både Rekord, Signum, Kadett og Vectra.


Nå kjører Hans Morten Hansen en Opel Astra Sports Tourer, og er like fornøyd med den som med alle de andre bilene han har handlet hos Kongsvinger Auto opp gjennom årene.

Tilknytning til distriktet

– Det er flere grunner til at jeg velger Kongsvinger Auto når jeg handler bil. Kona mi har familie i distriktet, og vi har hytte på Sander, ikke så langt fra Odals verk. Så vi har alltid hatt en tilknytning til dette området.

Så er det jo også et økonomisk spørsmål, som igjen er knyttet til det kundeforholdet man har.  Det er forskjell på by og land.

Kongsvinger Auto er konkurransedyktige på både pris og service. Jeg er nemlig opptatt av god service. Hvis jeg ikke får det, lar jeg meg ikke friste, og lar være å handle på steder som ikke forstår seg på det.

Byttet bil da barnet kom

Servicen er alltid på topp hos Kongsvinger Auto, sier Hansen. – Jeg har handlet med samme bilselger i alle disse årene.

Hans Morten Hansen

Jeg hadde en Opel Rekord som ble litt i minste laget da vi fikk barn i 1983. Fikk ikke plass til barnevogner og grinder og sånt i den. Så da kjøpte vi en Opel rekord stasjonsvogn.

Får bilen levert utenfor hyttedøra

Kongsvinger Auto yter en service utenom det vanlige – det har jeg flere eksempler på. Jeg får alltid låne bil når jeg leverer min til service. Så kan jeg kombinere det med en dag på hytta. Hvis det en sjelden gang har hendt at det ikke er noen lånebil tilgjengelig, har jeg blitt kjørt til hytta. Og da har bilen min blitt levert tilbake utenfor hyttedøra når den har vært ferdig.

Andre ganger har jeg blitt tilbudt å prøvekjøre splitter nye modeller de har fått inn. Det er moro. Da har jeg noen ganger tatt en tur til Sverige, og kombinert det med handling. Sånn type service er sjelden!

Cabriolet som lekebil

For tre år siden fikk vi prøvekjøre en Cabriolet, mens vi hadde bilen vår inne på kontroll. Det resulterte i et impulskjøp gitt! Det var en artig bil.

Denne cabrioleten fra Opel hadde vi det mye gøy med, sier Hans Morten Hansen.

Den var en fullverdig vinterbil, men vi nøt den aller mest på flotte sommerdager, når vi kunne suse rundt på tørt sommerføre. Den lekte vi med i to og et halvt år, før vi bestemte oss for å selge den. Men vi hadde mye gøy med den altså!

Aldri hatt trøbbel med bilene

Om jeg skal beskrive Kongsvinger Auto med tre ord, vil det være:

  • Bra kundebehandling
  • God service
  • Prisvennlig

Jeg har alltid vært svært fornøyd med bilene derfra. De har gode kjøreegenskaper, bra komfort, og sist, men ikke minst, driftssikkerhet.

Nå kjører Hans Morten en Opel Astra Sports Tourer, og er like fornøyd med den som med alle de andre bilene han har handlet hos Kongsvinger Auto opp gjennom årene.

Hva er du aller mest fornøyd med?

– Nei, det må bli det gode kundeforholdet vi har. Jeg har for øvrig aldri hatt noen problemer med Opel noensinne – uansett vær- og føreforhold. Så jeg er veldig, veldig fornøyd!