Finn Ruud har solgt over 3000 biler på 30 år

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

– Noen hemmelighet har jeg ikke, men jeg har alltid lagt vekt på å være ærlig og gi god service. Viktig å behandle folk som folk og snakke fakta, sier Finn Ruud. I desember 2016 har han solgt biler for Kongsvinger Auto i 30 år!

veteranselgeren Finn Ruud
Viktig å behandle folk som folk og snakke fakta, sier Finn Ruud

Det startet hos G.Løkken.

Som sønn til en bilmekaniker kom bilinteressen tidlig for Finn. Men den første erfaringen med salg fikk han fra en bokhandel. Finn reiste rundt og solgte bøker til blant annet skoler og barnehager og trivdes godt med det, helt til han en dag hørte om ledig stilling hos G.Løkken.

– 1. desember i 1986 fikk jeg  jobben hos G. Løkken! Og har storkost meg på jobb siden da.  Jeg er glad i å gå på jobb. Jeg får spørsmål om jeg ikke snart skal pensjonere meg, men det har jeg ingen planer om. Så lenge jeg syns jobben er gøy ønsker jeg å drive på sier Finn som setter stor pris på alle de hyggelige kundene og alle de ulike livshistoriene han får. De tar han som en tillitserklæring.

3.000 biler

– Jeg har gode og trofaste kunder! Blant annet har jeg mange familier hvor flere generasjoner i samme familie har kjøpt bil av meg og det syns jeg er skikkelig moro, forteller Finn. I sin karriere har Finn solgt over 3000 biler og den litt over snittet bilinteresserte mannen setter ikke punktum der:

– Det har blitt et tøft marked med stadig mindre marginer der ute, men vi har gode kunder. Det er tydelig at vi gjør noe riktig, for vi blir ikke arbeidsledige med det første!

 

Ny modell er spennende

I løpet av de 30 årene jeg har jobbet som bilselger så har det vært en rivende utvikling.  Jeg gleder meg til hver gang det kommer en ny modell, det er spennende, forteller Finn som ser frem til Opels nye Ampera E ruller inn i butikken.

– Den har vi solgt mange av, usett. Vi har aldri hatt så stor pågang etter en bil før! Og aldri har vi hatt så mange kunder som har skrevet kontrakt uten at bilen er klar. Så noen pensjonisttilværelse har jeg ikke lyst på, på lenge ennå, ler Finn.

Vi har aldri hatt så stor pågang etter en bil før! Og aldri har vi hatt så mange kunder som har skrevet kontrakt uten at bilen er klar. Så noen pensjonisttilværelse har jeg ikke lyst på, på lenge ennå.

 

Her kan du lese mere om Opel Ampera-E

Opel Ampera-E her i rød og blå farge
– Jeg gleder meg til hver gang det kommer en ny modell, det er spennende, forteller Finn. Som ser frem til Opels nye Ampera-E.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00