En unormal mars, men det blir Kvikk Lunsj til påske

Mars 2020 er over, og det ble en vår-måned vi kommer til å huske lenge – en unormal mars. Korona-viruset har herjet, regjeringen har stått på hode og usikkerheten har vært stor for oss alle.

Vi har stilt klokka så dagene er lysere lenger, og det er jammen godt. På Kongsvinger er det mer stille en noen gang.

Jeg er født og oppvokst i denne herlige byen! Jeg er Kongsvinger gutt til «beinet». Selv med noen år på flyttefot var jeg aldri i tvil. Det er her jeg skal bo og her jeg skal være.

Jeg er patriot

Nå er det viktigere enn noen gang å være patriotisk mot hjembyen vår og støtte opp om det lokale næringslivet. Alt i fra Rune Lundgrens virtuelle vafler til malingsinnkjøp på Flugger er viktig å gjøre lokalt nå. Ta vare på det lokale næringslivet folkens, vi trenger det nå!

Det er mange dyktige bedrifter rundt oss i Kongsvinger og det er på sin plass å sørge for at de er her da virusperioden er over også.

Hjemmekontor, hygienetiltak og aktivitet

Det som er fint å tenke på er at dette vil gå over. Ingen vet når, men det vil gå over. Da vil hverdagen komme tilbake. Jeg mener det er vårt ansvar å sørge for at så mange som mulig kommer tilbake til hverdagen.

Hos oss ved Kongsvinger Auto har vi gitt dere et innblikk i hvordan denne Koronamåneden har påvirket oss. Alt i fra hjemmekontor til hygienetiltak har vi være tidlig ute på våre kanaler og fortalt om. Men det vi ikke må glemme, er de som fortsatt er igjen på «bruket».

De som fortsatt er på Kongeveien 101 og gjør en kjempeinnsats. Alle ved Kongsvinger Auto er dedikerte til butikken og byen vår. Er det noe du trenger hjelp til med din bil så ikke nøl med å ta kontakt.

Det blir hjemmepåske med Kvikk Lunsj

Påsken kryper inn på oss og det velkjente påskefjellet må dessverre vike i år. Slik det ser ut vil det ikke være mulig å krype oppover mot hytta for å legge på seg en kilo eller to i år. Det positive er at i Kongsvinger kommune er det fantastisk fint i påsken. Vårsola som skinner over Glomma, turer på Liermoen, Dronningens utsikt etc etc..

I min rolle som gymlærer i mars tok jeg med barna på en sykkeltur langs Glomma i strålende solskinn. Anbefales!

Ta påsken «hjemme» folkens – Husk avstand imellom og sørg for å ta vare på alle rundt deg.

Før den tid er det vanlige arbeidsdager for oss alle. Mange på hjemmekontor og mange på jobb. Men selv om arbeidssituasjonen er annerledes i dag så har vi samme målsetning alle sammen. Det er å komme oss gjennom dette styrket og vise at vår region klarer å stå imot.

Litt klisje, men jeg mener det: Det er sammen vi er sterkest!

Kim André Fremming, daglig leder Kongsvinger Auto.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00