En annerledes hverdag

En uforutsett situasjon har snudd livene våre på hodet. Over natten har vi gått fra en «normal» hverdag til en ekstremt unormal hverdag. Vi må alle ta ansvar og gjøre det vi kan for å bekjempe det vi står oppe i akkurat nå!

For min egen del er jeg nå inne i uke 2 med  hjemmekontor. Med samboer i helsevesenet har jeg ikke noe valg fordi både skoler og barnehager er stengt. Vi har to gutter – en i 2. klasse og en som begynner på skolen til høsten.

Hektisk? Ja, det må jeg innrømme, men vi har rutiner, arbeidsoppgaver og en god porsjon med samarbeid. Fungerer det hele tiden? Laaaangt i fra 🙂

Skoleoppgaver og lange friminutt

Barn må få være barn. Vi jobber med skoleoppgaver på morgenen, men det blir lek og aktiviteter i et tidsperspektiv som gjør «storefri» til smågutt.

Det blir litt lange friminutt og det blir litt utsatt frokost, men sånn må det være – akkurat nå.

Våre barn er aktive. VELDIG AKTIVE. Det går i fotball, hockey, sykling etc etc. Det konkurreres om alt i fra tannpuss til hvem som kan stå på henda lengst.

Hensyn må tas da barna må være hjemme, men min jobb stopper ikke. Jeg jobber så mye jeg kan mellom «slagene» og det blir noen sene kvelder.

Sterkere sammen

Heldigvis har jeg en bunke med ansatte som jobber «ræva av seg» i denne perioden. Noen hjemmefra og noen “on sight”. Med tett dialog, nesten på timesbasis og en åpenhet innad i bedriften som vi nå drar nytte av. Ingen vet helt konsekvensene av dette. Det vi vet er at tiden er inne for å samarbeide og tilpasse oss.

Vi er sterkere sammen, alle sammen!

Er det noe våre kunder trenger, er vi like tilgjengelig som vanlig – bare ikke face to face. Vi tar våre forhåndsregler for deg og for oss!

Men ikke nøl med å ta kontakt.

PS: Håper ingen tar dette som et «klagebrev», men det faktisk litt godt å skrive ned hva man tenker i ny og ne 🙂

Kim André Fremming, daglig leder Kongsvinger Auto.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00