Dekkskift i koronaens tid

Lørdag 24. oktober er det igjen klart for dekkskiftedag hos Kongsvinger Auto AS.

Men i år blir det mindre sosialt samvær enn vanlig hos bilforhandleren. Daglig leder Kim Andre Fremming regner med at publikum har forståelse for at smittevernhensyn veier tyngst i år.

 – Det blir litt amputert i år i disse koronatider. Men kundene våre skal i hvert fall få skiftet dekkene sine, og det er jo det viktigste, sier Fremming.

Følger rådene til folkehelsemyndighetene

Koronaspøkelset henger stadig tyngre over både landet og regionen, og Kongsvinger Auto AS tar ingen sjanser når det gjelder sikkerheten til kunder og publikum for øvrig.

– Vi vil jo nødig at folk skal eksponere seg for koronasmitte her hos oss. Derfor følger vi rådene til folkehelsemyndighetene, og prøver å unngå store folkemengder i lokalene våre. Det blir ikke noe kaffe og vafler her hos oss i høst, men vi håper på forståelse for det, og lover å komme sterkere tilbake når pandemien er over. Forhåpentligvis blir det ikke så alt for lenge til, sier Fremming.

Må ha avtalt tid på forhånd

Kongsvinger Auto AS åpner for dekkomlegging klokken ni om morgenen lørdag 24. oktober og holder på til klokken tre om ettermiddagen. Kim Andre Fremming forteller at det bare er kunder som har avtalt tid på forhånd som får skiftet dekk denne dagen.

– Vi har lagt opp slik at kundene bare kan levere fra seg bil og nøkler, og så kan de rusle en tur eller finne på noe annet mens vi skifter dekkene. Men det kommer selvsagt til å være folk til stede i butikken hvis det er noen som er interessert i å se på en bil eller slå av en trygg og sikker bilprat, sier Fremming, som understreker at kunder som bare skal skifte dekk, ikke skal inn i butikken. 

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00