Dekk ???

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

 

 

Hei igjen 🙂

Nå lurer du kanskje på hvilke dekk du skal velge. Pigg? Piggfritt? Yokohama? Continental? Det er en jungel av varianter der ute, og jeg tør å påstå at dette er et eget fag.

Men, hva skal man egentlig velge?

Det mange gjør er å google, f.eks «gode vinterdekk». Gjør du det så får du opp utallige typer, en haug med tester og en masse informasjon om hvilket dekk du bør velge. Det du sitter igjen med da er det samme som du gjorde før du søkte, usikkerhet. Kanskje er du også mer usikker enn før du googlet.

Også er det prisen da …

Dekk er dyrt hører jeg ofte, men er det egentlig det? Husk at dekkene er noe av det viktigste vi har i orden på bilen. Så jeg spør dere, er det dyrt med dekk, eller er det bare en «kjedelig» kostnad man med jevne mellomrom må kalkulere med?

Føler du at du går deg bort i dekkjungelen? Ta kontakt med oss som daglig jobber med bil og bildekk.

Skal du ha en eksperts mening må du til en dekkbutikk eller en bilbutikk. Tyngden en persons mening har er ofte sterk, og spesielt fra de som kan faget. Og det er jo litt det jeg er på jakt etter. Bruk fagfolk hvis du er usikker. Det koster ingenting å spørre, og eksperten kan lose deg gjennom hele prosessen til DET STORE VALGET er tatt.

For oss som bilforhandler, er dekk hverdagslig. Det er det ikke for de aller fleste. Så bruk oss 🙂

Det nærmer seg vinter og alle butikkene begynner så smått å plukke frem julepynten. Selv om jeg må kommentere at pepperkakesalg på Europris midt i september er litt tidlig. Skal vi følge etter, må vi da åpne påskeeggene rundt nyttår og kanskje sette på sommershortsen i mars.

Dekkskift lørdag 19. oktober

Men, nå som vinteren nærmer seg, er det tid for dekkskift og alle som har dekkhotell har sine dager! Personlig synes jeg Bilia sin oppbygning til dekkdagen med Bilia Bob og Donal Dekk har vært fantastisk! Det handler om å gjøre det lille ekstra og yte den enkle servicen som kundene gjerne vil ha.

Mens gutta på verkstedet bytter dekk på bilen din, kan du slappe av.

Hos oss er det dekkskift lørdag 19. oktober. Jeg kan ikke love skuespillere, men kan vafler, kaffe, saft og et meget hyggelig Team Kongsvinger Auto som tar imot dere, garanterer jeg dere som kommer til oss mellom mellom kl.  09-00 og 15.00.

En siste oppfordring fra meg: Legg om dekk i god tid. Det er forsvarlig for både for deg og de rundt deg!

Kim André Fremming, daglig leder Kongsvinger Auto.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00