Bli kjent med vår nye selger – Victor Zetterberg

Det tok ikke Victor Zetterberg (28) mange dagene før han kunne kalle seg bilselger. Allerede første uka i ny jobb hos oss på Kongsvinger Auto solgte han 1 ny Opel Ampera-e og en Opel Corsa-e. Det kaller vi en kickstart, sier daglig leder Kim Andrè Fremming.

– Victor er av natur både sosial, nysgjerrig, og ikke minst uredd for nye oppgaver, sier Fremming. – Han kommer opprinnelig fra Stockholm, men flyttet til Norge for 6-7 år siden for å spille ishockey. Det norske profflivet som ishockey-spiller startet i Halden og fortsatte etter hvert i Kongsvinger.

Victor Zetterberg er Kongsvinger Auto sin nye bilselger.
Jeg kjenner den gode følelsen av å ha kommet inn på et godt lag, hvor team- og samspill er viktig for å lykkes, sier Victor Zetterberg.

Kongsvinger – et godt sted å bo og jobbe

-Så godt trives jeg i Kongsvinger og Norge at jeg ikke har noen planer om å flytte tilbake til Stockholm. Jeg tror faktisk ikke at jeg er noe storbymenneske, sier Victor.

Kongsvinger er i grunnen akkurat passe stor by for meg. Derfor har jeg også etablert meg her med både samboer og barn – ei lita jente som allerede er blitt 2 år. Dessuten er det jo ingen amerikareise å besøke familie og venner i Stockholm.

Fremoverlent og aktiv

– Victor var den som ga meg og oss best indikasjon på at han var rett mann for bilselgerjobben, sier Fremming. Hans evne til å presentere seg selv, og måten han kunne vise at han jobbet på, var det som var avgjørende.

– De første to ukene har vært lærerike og utfordrende for Victor. Utfordringene har han tatt på strak arm. Han har vist oss at han er villig til å legge ned den jobben som kreves for at vi ved Kongsvinger Auto skal lykkes videre.

– Vi ønsker å utvikle oss. Med Victor på laget får vi en moderne, fremoverlent og aktiv ansatt som vi kommer til å dra veldig god nytte av. Vi håper våre kunder kommer innom for å slå av en bilprat med Victor.

Vokst opp med ishockey og fotball – nå er det golf som gjelder

-Med pappa som forbilde var det ikke så rart at det ble ishockey som ble førstevalget for meg også, sier Victor. Jeg spilte riktig nok også fotball ved siden av i barne- og ungdomsårene, men det ble etter hvert bare ishockey.

I dag går det aller mest i golf på Norges fineste golfbane. Jeg tenker ofte på hvor heldig jeg er som har så mange og gode kompiser her i Glåmdalsregionen, som også har de samme interessene som meg. Vi har det skikkelig sosialt og gøy sammen på golfbanen.

Konkurranseinstinktet har jeg fortsatt og liker å vinne både golfrunder, og kunder her på Kongsvinger Auto. Jeg føler virkelig at jeg har fått drømmejobben, og det første bilsalget føltes som verdens viktigste scoring.

– Jeg vil nok beskrive meg selv som både ambisiøs, målbevisst og en person med et sterkt konkurranseinstinkt, sier Victor ivrig. Mitt første mål nå er i alle fall å lære alle systemer og komme inn i rutinene her så fort som mulig. Dessuten ivrer jeg etter å bli kjent med både nye og gamle kunder.

En bedre mentor enn salgssjef Finn Ruud kunne jeg ikke fått, sier Victor Zetterberg.

– Jeg kjenner den gode følelsen av å ha kommet inn på et godt lag, hvor team- og samspill er viktig for å lykkes. Å få jobbe tett sammen med Finn den første tiden, er noe jeg gleder meg veldig til. Finn har ord på seg for å være et levende leksikon når det kommer til biler og bilsalg. Dette kommer til å bli både morsomt og lærerikt.

Når jeg nå har kommet inn i bilbransjen kan jeg endelig innrømme hvor opptatt jeg egentlig har vært av nettopp flotte, gode og sikre biler, avslutter Victor Zetterberg.