Bli kjent med vår nye selger – Victor Zetterberg

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Det tok ikke Victor Zetterberg (28) mange dagene før han kunne kalle seg bilselger. Allerede første uka i ny jobb hos oss på Kongsvinger Auto solgte han 1 ny Opel Ampera-e og en Opel Corsa-e. Det kaller vi en kickstart, sier daglig leder Kim Andrè Fremming.

– Victor er av natur både sosial, nysgjerrig, og ikke minst uredd for nye oppgaver, sier Fremming. – Han kommer opprinnelig fra Stockholm, men flyttet til Norge for 6-7 år siden for å spille ishockey. Det norske profflivet som ishockey-spiller startet i Halden og fortsatte etter hvert i Kongsvinger.

Victor Zetterberg er Kongsvinger Auto sin nye bilselger.
Jeg kjenner den gode følelsen av å ha kommet inn på et godt lag, hvor team- og samspill er viktig for å lykkes, sier Victor Zetterberg.

Kongsvinger – et godt sted å bo og jobbe

-Så godt trives jeg i Kongsvinger og Norge at jeg ikke har noen planer om å flytte tilbake til Stockholm. Jeg tror faktisk ikke at jeg er noe storbymenneske, sier Victor.

Kongsvinger er i grunnen akkurat passe stor by for meg. Derfor har jeg også etablert meg her med både samboer og barn – ei lita jente som allerede er blitt 2 år. Dessuten er det jo ingen amerikareise å besøke familie og venner i Stockholm.

Fremoverlent og aktiv

– Victor var den som ga meg og oss best indikasjon på at han var rett mann for bilselgerjobben, sier Fremming. Hans evne til å presentere seg selv, og måten han kunne vise at han jobbet på, var det som var avgjørende.

– De første to ukene har vært lærerike og utfordrende for Victor. Utfordringene har han tatt på strak arm. Han har vist oss at han er villig til å legge ned den jobben som kreves for at vi ved Kongsvinger Auto skal lykkes videre.

– Vi ønsker å utvikle oss. Med Victor på laget får vi en moderne, fremoverlent og aktiv ansatt som vi kommer til å dra veldig god nytte av. Vi håper våre kunder kommer innom for å slå av en bilprat med Victor.

Vokst opp med ishockey og fotball – nå er det golf som gjelder

-Med pappa som forbilde var det ikke så rart at det ble ishockey som ble førstevalget for meg også, sier Victor. Jeg spilte riktig nok også fotball ved siden av i barne- og ungdomsårene, men det ble etter hvert bare ishockey.

I dag går det aller mest i golf på Norges fineste golfbane. Jeg tenker ofte på hvor heldig jeg er som har så mange og gode kompiser her i Glåmdalsregionen, som også har de samme interessene som meg. Vi har det skikkelig sosialt og gøy sammen på golfbanen.

Konkurranseinstinktet har jeg fortsatt og liker å vinne både golfrunder, og kunder her på Kongsvinger Auto. Jeg føler virkelig at jeg har fått drømmejobben, og det første bilsalget føltes som verdens viktigste scoring.

– Jeg vil nok beskrive meg selv som både ambisiøs, målbevisst og en person med et sterkt konkurranseinstinkt, sier Victor ivrig. Mitt første mål nå er i alle fall å lære alle systemer og komme inn i rutinene her så fort som mulig. Dessuten ivrer jeg etter å bli kjent med både nye og gamle kunder.

En bedre mentor enn salgssjef Finn Ruud kunne jeg ikke fått, sier Victor Zetterberg.

– Jeg kjenner den gode følelsen av å ha kommet inn på et godt lag, hvor team- og samspill er viktig for å lykkes. Å få jobbe tett sammen med Finn den første tiden, er noe jeg gleder meg veldig til. Finn har ord på seg for å være et levende leksikon når det kommer til biler og bilsalg. Dette kommer til å bli både morsomt og lærerikt.

Når jeg nå har kommet inn i bilbransjen kan jeg endelig innrømme hvor opptatt jeg egentlig har vært av nettopp flotte, gode og sikre biler, avslutter Victor Zetterberg.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00