4 fantastiske langturer

Loen, Helgelandskysten, Nordkapp og Trollstigen er våre drømmedestinasjoner denne sommeren.

Nordkapp og Nordkapp-platået

Mange drømmer om å komme seg helt opp til 71 grader nord i sommer. På kjøreturen nordover vil du oppleve, og se alt av det beste Norge har å by på, ikke minst midnattssolen.

Midnattssol, vill og vakker natur, uendelige vidder, store reinsdyrflokker som krysser veiene, flotte nordlandsbyer og tettsteder som byr på masse kulturhistorie og severdigheter – det er Nord-Norge det. Med base i Alta kan  man legge opp dagsturer og oppleve hele Finnmark.

Det sies at man en gang i livet må oppleve 71 grader Nord og Nordkapp. I år er det året for langtur i Norge.

Les mer om Nordkapp og Vest-Finnmark her.

 

 

Til Loen for å oppleve Skylift

I år tar jeg med familien til Loen, ei bygd ved Lobukta innerst i Nordfjord, i Stryn kommune i Vestland fylke, sier daglig leder Kim André Fremming. Ikke helt tilfeldig valgt, da fruen er herfra. Her skal vi i alle fall ta en dagstur til Loen Skylift, som er en gondolbane som går fra fjorden og helt opp til fjellet Hoven, 1011 moh. Jeg tipper at både jeg, fruen og guttungene kjenner på adrenalinet i gondolen.

Loen Skylift er en turistattraksjon.

Andre  ting du kan gjøre i Loen kan du lese her.

 

 

Helgelandskysten

Det blir Helgelandskysten for meg og familien i år, sier Tommy Myhren-Gusterudmoen. Jeg har mange gode minner fra Helgelandskysten fra tidligere besøk. For meg er Helgelandskysten verdens vakreste sted. – Underveis kan vi også besøke mange barnevennlige attraksjoner, og jeg har funnet min absolutte favorittstrand, sier Tommy. Og, en tur ut på Torghatten må oppleves!

Dette er min favorittstrand på Helgelandskysten, sier Tommy.

På Visit Helgeland kan du lese mer om alt du kan oppleve langs Helgelandskysten.

 

Trollstigen

Spektakulære Trollstigen er Norges mest besøkte turistvei – et veistykke på fylkesvei 63 i Rauma kommune i Romsdal i Møre og Romsdal. Trollstigveien forbinder Valldal på Sunnmøre med Åndalsnes og Romsdalen og en del av Nasjonal turistveg Trollstigen – Geiranger. Denne strekningen åpner normalt i slutten av mai og stenger i oktober/november.

– Trollstigen har vært på ønskelista lenge, sier Kamilla Skyrud, og i sommeren ville denne turen passet perfekt. På samme turen ville jeg tatt en fergetur på fjorden hvor jeg kan komme tett på de kjente fossefallene Dei Sju Systre, Friaren og Brudesløret.  Geirangerfjorden er som kjent på UNESCOs verdsarvliste.

Norges mest besøkte turistvei er spektakulære Trollstigen.

Les mer om Trollstigen, området og aktiviteter her.

 

Klikk her for 3 lokale reisemål

Klikk her for 3 reisemål i Viken og Innlandet

 

Kjøper du to av våre kampanjetilbud får du 25 % på begge to.
Til alle som benytter seg av kampanjetilbudene våre, gir vi bort vår egen Kongsvinger Auto’s kjølebag med diverse “stæsj” i.

God sommer fra oss på Kongsvinger Auto.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00