3 reisemål i Viken og Innlandet

I fylkene Innlandet og Viken er det mange reisemål som passer for både småbarnsfamilier, kjærester, og voksne. De to fylkene er utrolig kontrastrik – her finner du alt fra høye fjell, dype frodige daler til sommeridyll og saltvann ved de idylliske småbyene i indre Oslofjord.

 

Lillehammer – Gudbrandsdalen – Galdhøpiggen

Før du setter kursen opp Gudbrandsdalen ville jeg har stoppet i Lillehammer. Regionen har et mangfold av opplevelser,  både for deg som er leken og sporty, for deg som har har lyst til å utfordre deg selv eller du som vil oppleve det ekte og nære Lillehammer.

Om du planlegger et par overnattinger og er glad i fjellet kan kanskje Galdhøpiggen være et mål i år. Det sier at man minst en gang i livet på ha vært på Norges tak. På vei oppover Gudbrandsdalen til Vågå og Lom er det mange nydelige plasser å raste ved. Kanskje finner du frem til ei ekte seter med alt som hører med av seterliv? Flere steder oppover Gudbrandsdalslågen er det også muligheter for å prøve rafting.

 

Les mer på deres offisielle reiseguide visit Lillehammer.com

 

 

Fredrikstad og gamlebyen

Fredrikstad er jo den historiske sommerbyen. Byen, som har de vakre Hvaler-øyene rett utenfor, er Nord-Europas best bevarte festningsby og Norges første renessanseby. Fredrikstad byr på både kultur, svaberg og saltvann.

(Foto: Christina Holden Rønning)

 

Finn mer inspirasjon på Fredrikstads offisielle nettsted.

 

Drøbak

Drøbak er vel sommerbyen med stor D, og den er ikke lenger unna enn i indre Oslofjord. Er du i Drøbak bør du besøke Oscarsborg festning med sin dramatiske historie, Drøbak Akvarium hvor du kan oppleve Oslofjordens rike dyreliv på nært hold, og ikke minst de mange badestrendene, Badeparken, Parrstranda, Torkildstranden og Skiphelle, for å nevne noen. Glem heller ikke å gå innom Tregaarden’s Julehus og Julenissen’s Postkontor som skaper julestemning i Drøbak året rundt. Dette er Nordens eneste helårs julehus med eget poststempel.

 

Les mer om Drøbak på visitoslofjorden.com

 

 

Klikk her for 3 lokale reisemål

Klikk her for 4 langturer

 

Kjøper du to av våre kampanjetilbud får du 25 % på begge to.
Til alle som benytter seg av kampanjetilbudene våre, gir vi bort vår egen Kongsvinger Auto’s kjølebag med diverse “stæsj” i.

God sommer fra oss på Kongsvinger Auto.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00