3 flotte og gøyale turer i regionen

Det finnes mange kortreiste perler som passer perfekt om du i sommer vil gjøre dagsturer fremfor overnattingsturer. Hva med idylliske Lillehammer, fredelige og mystiske Finnskogen eller en gøyal dag i klatreparken på Gjesåsen?

Lillehammer

Lillehammer er en fantastisk sjarmerende by. Å vandre rundt i Lillehammer, kan nesten sammenlignes med Røros. I umiddelbar nærhet finner du et mangfold av opplevelser, både for deg som er leken og har barn (Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputthammer) og for deg som bare vil ha en avslappende dag i den idylliske OL-byen og kanskje også på Maihaugen. En tur til Lillehammer trenger du ikke planlegge i lang tid – denne turen kan du ta “på sparket”.

Tar du bilen litt lenger opp i Gudbrandsdalen finnes det alt fra familie-, kultur-, mat- og naturopplevelser til actionfylte opplevelser.

Les mer om hva du kan gjøre i Lillehammer-regionen på lillehammer.com.

 

Finnskogen

Finnskogen er en populær destinasjon for folk utenbygds fra, så hvorfor ikke ta en dagstur og oppdagelsesreise i eget distrikt? På Finnskogen finner du både idylliske badeplasser med de fineste sandstrendene, mange gode fiskevann og massevis av kulturhistorie. Om du parkerer på nedenfor kirken i Svullrya, kan du f.eks gå Åsta Holts diktersti. Dikterstien er på 1,2 kilometer og langs ruta finner du 12 skilt og bilder av dikteren. Stien går mellom kirketorget og Leiråker i Svullrya.

På visit-hedmark.no får du flere tips til aktiviteter og serverdigheter på Finnskogen.

 

 

Klatreparken på Gjesåsen

Barnefamilier burde bør definitivt ta en tur til klatreparken på Gjesåsen. Gå inn på Opplev Gjesåsen klatrepark sin nettside og sjekk hvor morsomt du kan ha det der.

Les mer om Gjesåsen klatrepark her. 

 

Klikk her for 3 reisemål i Viken og Innlandet

Klikk her for 4 langturer

 

Kjøper du to av våre kampanjetilbud får du 25 % på begge to.
Til alle som benytter seg av kampanjetilbudene våre, gir vi bort vår egen Kongsvinger Auto’s kjølebag med diverse “stæsj” i.

God sommer fra oss på Kongsvinger Auto.

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00