2020 er i gang folkens!!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

 

De fire årstidene har «nesten» vært innom alle sammen i desember og januar. Min utfordring er da hvordan jeg skal kle på barna for at de ikke skal bli syke og holde seg varme eller temperert. Hva er din utfordring?

Ta det helt med ro, vinteren er ikke over helt enda. Vi er bare i midten av januar og det er ingen grunn til å stresse med å få på sommerdekkene 🙂

Kick-start på året

Ved Kongsvinger Auto har vi hatt en lagbyggende start på 2020. 7. januar arrangerte vi vår første kundekveld og trekkplasteret var hele Norges olympiske mester, Olaf Tufte!

Hele staben på 13 var på jobb fra morgen til langt på kveld, og sammen hadde vi en spennende og interessant dag og kveld som skal legge retningslinjene for vår tankegang i 2020. (Jeg kan selvfølgelig ikke røpe planen vår).

Vi skal videreutvikle vår røde tråd

Etter en times gjennomgang av vår egen markedsplan og hvordan Kongsvinger Auto skal fremstå i 2020, kan jeg med hånda på hjerte si at tankene våre begynte å svirre. Det var Robert Bekkesletten fra Guru Utvikling som holdt foredraget for oss. Med hans kloke ord og gjennomgang av vår røde tråd gjennom 2020, var det en smilende stab som åpnet dørene for kundene våre. Som lokal bilforretning er vi heldig som har en så lojal og takknemlig kundeportefølje.

Robert Bekkesletten fra Guru Utvikling engasjerte oss med sitt foredrag.

 

Olaf Tufte trakk mellom 60 og 70 kunder

Folk strømmet til og vi er kjempefornøyd med oppmøte, foredraget og kvelden vi hadde sammen med kundene våre.  Olaf Tufte er et IKON i norsk idrett. Å få en slik personlighet til oss er noe vi verdsetter høyt.

Olaf Tufte var  trekkplasteret på vår første kundekveld og det var et interessert publikum som hørte Tufte snakke om veien til suksess.

 

Vi har i 2019 hatt en tanke om å gi noe tilbake til våre kunder og det føler jeg vi fikk gjort denne kvelden. Tilbakemeldingene var uten unntak gode. Som kunde hos oss, er vår målsetning at DU skal være fornøyd.

 

Vi har nå offisielt åpnet 2020 med et brak. Slik vil det fortsette og vi har mye godt i vente. I mellomtiden kan du gjerne ta turen innom oss 😉

Helt til slutt vil vi takke alle som kom på kundekveld! Dere gjorde kvelden fullkommen!

Kim André Fremming, daglig leder Kongsvinger Auto.

 

 

Fant du ikke det du lette etter?

Søk på siden vår

Kontakt oss

Legg igjen en beskjed

Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger

+47 62 88 80 60

post@kongsvingerauto.no

Bilsalg:

Hverdager: 08.00 – 16.00
Torsdag: 08.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 14.00

Kontakt oss

Tel: +47 62 88 80 60
E-post: post@kongsvingerauto.no
Adress: Kongevegen 101, 2211 Kongsvinger
MON-FRI 09:00 - 19:00, SAT-SUN 10:00 - 14:00